Om mig

Om mig

 Jag har valt att driva Bonuskraft som ett enmansföretag för att helt kunna ge dig  som kund en personlig service med det lilla extra engagemanget!

                                      Jag kan vara ditt ESS i rockärmen!

Bonuskraft AB är ett tjänsteföretag som erbjuder tjänster till företag som utför hemtjänst eller boendestöd eller planerar att starta sådan verksamhet.


När det gäller tillståndsansökningar till IVO eller stöd med att ta fram en Arbetsmiljöhandbok eller stöd inför en Inspektion från Arbetsmiljöverket kan jag även hjälpa företag inom personlig assistans eller andra närliggande branscher!


Tjänsterna är tänkta för att underlätta din administration och ge dig tid att fokusera på din kärnverksamhet. Den värdegrund jag utgår ifrån  ”Effektivt, snabbt och stärkande” och kontakten med mig ska kännetecknas av detta förhållningssätt:


Effektivt - tjänsterna levereras med god kvalitet på ett effektivt sätt och ger er mervärde


Snabbt - vi kan vara på plats snabbt och arbetar flexibelt för att nå snabba och smidiga lösningar


Stärkande -samarbetet med oss ger ert företag en starkare grund att stå på


Jag vill göra skillnad för mina kunder och i alla lägen leverera tjänster med hög kvalitet och med ett personligt engagemang för varje kunds specifika situation och frågeställning.


Jag har mångårig erfarenhet av att arbeta i olika ledande positioner inom yrkesområdet. Jag har ett brinnande intresse för att coacha chefer,bygga team och stödja chefer att vidareutveckla och kvalitetssäkra sin verksamhet.  Tycker om att vidareutveckla verksamhetens kvalitetsarbete!


Varmt välkomna att höra av er!                             


Med vänlig hälsning


Jenny Eldh